• groene kamer

  • rode kamer

  • familiekamer

Bed & Breakfast 't Skoalhûs

In B en B ’t Skoalhûs kunt u kiezen uit drie ruime zit-/slaapkamers. Aan weerszijde van de lange gang bevinden zich de ‘rode’ en de ‘groene’ kamer. Beiden zijn gezellig en volledig ingericht en hebben de beschikking over een eigen privé badkamer.

De rode kamer is een 'king-size' kamer met luxe badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. De badkamer heeft vloerverwarming. De badkamer van de groene kamer heeft een douche, toilet en wastafel. 
 

Op de bovenverdieping slaapt u onder de balken in een zeer ruime en aangename kamer. Vanuit het venster heeft u een prachtig uitzicht over het Friese platteland. Deze kamer is bij uitstek geschikt als u met meer dan twee personen ons B en B bezoekt. Er staat een tweepersoonsbed en twee enkele bedden. De familiekamer heeft eveneens een eigen badkamer met toilet en douche. Op de kamer is tevens een wastafel met warm en koud water.


Alle kamers zijn voorzien van draadloos internet en een TV/DVD combinatie. Verder beschikt elke kamer over een audioset. Uw ontbijt kunt u op elk gewenst moment in de keuken nuttigen, maar ook in de intimiteit van uw eigen kamer. 
In de keuken kunt u eventueel een maaltijd bereiden, in overleg met de andere gasten. Pannen zijn aanwezig.
 

Uw auto kunt u kwijt op een privé parkeerplaats. Komt u met de motor dan kunt u die droog stallen in de garage, evenals uw meegebrachte fietsen.
 

* In de maanden juli en augustus is de minimale verblijfsduur in B en B 't Skoalhûs twee nachten.

 

Kies hieronder een kamer om te reserveren.